Akupresura

60 min.   40 €   301,38 kn

Temelji se na učenjima tradicionalne medicine, suvremenih manualnih tehnika i znanju anatomije i fiziologije, što je čini jedinstvenom kombinacijom terapije i relaksacije.

Osmišljena da regenerira tijelo i smiri um, filozofija akupresure prati energetski tok životne energije. Stimulacijom energetskih točaka pozitivno utječe na fiziološko funkcioniranje tijela i sustave organa. Potaknuti fiziološki procesi razbijaju nakupljeni stres i  blokade iz memorije tijela.

Akupresura je vrlo učinkovita i kao terapija za ukočenost i bolove vezane uz kralježnicu jer oslobađa fascijalne napetosti muskulature leđa i oslobađa dislocirane kralješke i živce.

Tretman se izvodi preko odjeće na prostirci na podu ili na masažnom stolu i preporučuje se ne konzumirati veće obroke 2 sata prije tretmana.

akupresura

Masaža vrata, lica i tjemena akupresurom

30 min.   25 €   188,36 kn

Opuštajuća masaža vrata, lica i tjemena uz tretiranje akupresurnih točaka dovodi primatelja tretmana u stanje duboke opuštenosti. Masiranjem se oslobađaju toksini i potiče cirkulacija, što pridonosi zdravijem izgledu lica.

Ovaj tretman aktivira metabolizam stanica, a blagim pritiscima na akupresurne točke direktno se djeluje na unutarnje organe i sisteme s kojima su povezani.

Masirajući aku točke zapravo potičemo određene organe na rad i budimo ih iz sna oslobađajući se umora, pospanosti i razdražljivosti.

Glava i uši sadržavaju točke svih važnijih organa u tijelu, a to nam omogućuje da laganim masiranjem probudimo cijelo tijelo.