DDZ Akcija

Krenite u susret ljetu i recite zbogom celulitu!

Anticelulitna masaža je čvrsta tehnika usmjerena na razbijanje i smanjivanje celulita te njegove eliminacije. Tijekom masaže posebna pažnja stavlja se na dijelove koje celulit najčešće pogađa, kao što su noge, trbuh, bedra i nadlaktice. Iako je pojava celulita potpuno prirodna pojava, koža poprima izgled narančine kore.

U ovoj ciljanoj masaži koriste se snažniji i intenzivniji pokreti, a kombinacijom posebnih eteričnih ulja poboljšava se cirkulacija i direktno utječe na zaglađivanje kože te pomaže u razbijanju masnoća i aktivaciji limfnog sistema. Ukoliko se radi o osjetljivijim područjima, primjenjuje se ručna limfna drenaža.

 

Limfnom drenažom potiče se izlučivanje štetnih tvari i viška tekućine iz tijela, što dovodi do smanjenja otečenosti i tjelesne težine. Preporučljiva je kod loše prokrvljenosti tkiva, oticanja nogu, proširenih vena, pojave celulita te mnogih drugih medicinskih problema.

 

Ako u ovo ljeto želite ući s osjećajem lakoće, javite nam se i dogovorite svoj termin za besplatne konzultacije. Klijentima DDZ studija nudimo paket 

 

  • 3 anticelulitna tretmana + 3 tretmana ručne limfne drenaže s popustom od 10% uz besplatan program vježbi koje ciljaju zahvaćena područja (trbuh-stražnjica-noge) i vođeni privatni trening u trajanju 60 minuta