DdZ, studio za yogu, bodywork i masažu

Studio za yogu, bodywork i masažu “Dodirom do Zdravlja”, mjesto je u kojem nam je cilj putem različitih tehnika rada na tijelu, edukacija i razmjene informacija poboljšati kvalitetu života onih koji pokucaju na naša vrata (možete slobodno i pozvoniti).

U individualnom i grupnom radu s klijentima, njegujemo holistički pristup osobi i njenom zdravlju, pritom uzimajući u obzir njeno trenutno stanje i postavljajući zajednički cilj kroz različite pristupe rada, kako bi prepoznali svoje kvalitete i napravili promjene koje vode uravnoteženom načinu života.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

To be touched

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

is to be

connected

Dobrodošli

Studio DdZ, Petrova ulica 71, 10000 Zagreb

Osim klijentima, početna ideja nam je podržati i rad terapeuta koji se bave različitim, a opet srodnim tehnikama rada na tijelu.

Studio čine dvije prostorije koje su opremljene za rad terapeuta različitih smjerova obrazovanja i rada, od masera, fizikalnih terapeuta, bodywork praktičara do instruktora joge, pilatesa i drugih tehnika.

Svaku radnu jedinicu je moguće unajmiti u vremenskom periodu već od pola sata, a moguć je dogovor oko vrste i perioda najma prema vašim potrebama.

Osim klasičnih masažnih stolova, raspolažemo i opremom za rad s trudnicama u svim fazama trudnoće, matom-om i body cusion-om za tretmane na podu, te rekvizitima za yogu i pilates.

Cijena po satu = 85,00 Kn

U cijenu uključeno:

  • samostalni radni prostor
  • masažni stol
  • mat i bodycusion za bodywork tretmane
  • set ručnika
  • masažno ulje
  • upotreba kupaonice
  • rezervacija termina

Dostupni smo svaki radni dan od 09 do 21 sat uz obaveznu najavu.

Također postoji mogućnost promocije vaših usluga na našim on-line kanalima i među našim klijentima.

Sva pitanja i prijedlozi su dobrodošli, Studio “Dodirom Do Zdravlja” je otvoren za različite vrste suradnje komplementarnih djelatnosti.

Yoga - Dodirom do Zdravlja

Naš team

Iva-Martina Bašić

Osnivačica yoga & bodywork studija DDZ,  učiteljica joge i shiatsu praktičarka.

Sa svijetom joge upoznala se prije dvadeset godina te, zainteresiravši se za rad na tijelu i poboljšanje kvalitete života, pohađa različite seminare i radionice na tu temu kako bi je nakon nekog vremena i sama počela podučavati. Njeni satovi koncipirani su tako da su prikladni kako za potpune početnike, tako i za napredne vježbače, a ljubav prema slow flow stilu i klasičnoj hatha jogi reflektira se na njeno podučavanje.

Edukacija za shiatsu praktičara otvorila joj je sasvim novi pogled na svijet u kojem se spajaju um, duh i tijelo te na njenim satovima često možete slušati i o energetskoj anatomiji čovjeka, čakrama, meridijanima i njihovoj povezanosti sa psihofizičkim stanjem.

U bodywork tretmanima radi na fizičkim (bolovi u vratu i leđima, smanjena pokretljivost, išijas, migrene…) i psihičkim stanjima (umor, nesanica, gubitak koncetracije, teškoće pri donošenju odluka…), kod kojih joj je najbitniji holistički pristup osobi i njenom zdravlju te princip podrške.

Alen Mirić

Alen Mirić – Praktičar Peter Hess zvučne masaže, NLP majstor praktičar, prvi Meta-coach u Hrvatskoj te autor knjige i istoimenog programa „Lake misli, lako tijelo“ koja opisuje tehnike i alate iz NLP-a i Neurosemantike uz pomoć kojih se možemo riješiti suvišnih kilograma i postići željenu vitkost i vitalnost bez nepotrebnog dijetarenja, izgladnjivanja i suvišnog stresa. Vođen NLP pretpostavkama: „Ako netko nešto može, svatko može!“ i „Neuspjeh ne postoji, samo povratna informacija“, kontinuirano radi na vlastitom osobnom rastu i razvoju, te na jednostavan i lak način pomaže drugim ljudima da ostvare životne ciljeve. U opuštenoj atmosferi sudionike radionica s lakoćom uspijeva zaintrigirati, potaknuti znatiželju i motivirati.

Access Bars tretman je praktičan proces energetskog iscjeljivanja. Koristi energetske centre ili barove koji se nalaze na glavi, a otključava ih nježnim dodirom. Postoje 32 različita energetska centra na glavi i kada se otključaju i oslobode, protječu kroz tijelo. Ovo vraća tijelo i um u ravnotežu i međusobnu harmoniju.

Access Bars Therapy opustit će vaše tijelo, umiriti vaš um i vitalizirati organizam te uspostaviti ravnotežu u cijelom vašem sustavu. Tretman će vas ostaviti u vrlo mirnom i blaženom stanju.
Tretman traje 60-70 minuta.
Cijena:
350,00 kn (46,45 Eur)
Paket od 3 tretmana 800,00 kn (106,18 Eur)

Peter Hess® zvučna masaža je komplementarna i znanstveno priznata metodologija koja prvenstveno predstavlja holističku metodu relaksacije. Neke od dobrobiti Peter Hess® individualne zvučne masaže:
– Omogućuje duboko opuštanje, jer se zvuk obraća našem izvornom povjerenju
– Nježno masira zvukom i harmonizira svaku pojedinu tjelesnu stanicu
– Oslobađa od napetosti i blokada u tijelu
– Olakšava otpuštanje, oslobađanje od negativnih obrazaca
– Doprinosi promicanju zdravlja harmonizacijom, regeneracijom i revitalizacijom
– Podržava i unapređuje svijest o tijelu
– Omogućuje pristup i korištenje vlastitih resursa
– Pozitivno djeluje na jačanje samopouzdanja, kreativnosti i motivacije
– Obnavlja životnu radost
Trajanje tretmana: 60 minuta.
Cijena:
300,00 kn (39,82 Eur)
Paket od 3 tretmana 750,00 kn (99,54 Eur)

Meta-coaching 1:1
Meta-coaching se odnosi na vođenje razgovora – razgovora kakvog još niste vodili. To je razgovor koji bez osuđivanja i sa znatiželjom istražuje kako osoba izvršava zadatak, doživljava emociju, uvjerenje, odnose itd. Govorimo o jedinstvenoj vrsti razgovora tijekom kojeg dolazimo do srži stvari, otkrivamo unutrašnje okvira značenja i pozivamo klijenta na promjenu paradigme i facilitiramo osobnu promjenu.

Meta-coach se bavi strukturom, formom i obrascima, a ne sa sadržajem ili pričom. Coaching na meta-razini znači raditi s klijentom na razini strukture njegovog sadržaja, što znači omogućavanje klijentu da pristupi vlastitim resursima za postizanje najviših ishoda.
Trajanje tretmana: 60 minuta.
Cijena:
350,00 kn (46,45 Eur)
Paket od 3 susreta 800,00 kn (106,18 Eur)

Ines Nađ

Certificirani konzultant ayurvedskog načina života, ayurvedski klinički terapeut, yoga učitelj, refleksoterapeut, aromaterapeut i fitoterapeut.

Inspiraciju za konstantnim učenjem i nadograđivanjem crpi iz svoje orijentacije prema zdravlju i poboljšanju kvalitete življenja te želje za pomaganjem drugima. Bavi se proučavanjem i podučavanjem optimalne prehrane, načina razmišljanja i životnih navika koje nas mogu dovesti do mentalnog, duševnog i tjelesnog blagostanja.

Posjeduje i dugogodišnje iskustvo u aromaterapiji, fitoterapiji i izrađivanju prirodne kozmetike.

U yogi, meditaciji i konzultacijama naglasak stavlja na terapeutski aspekt te njeguje holistički pristup. Zbog opširnog znanje iz anatomije ljudskog tijela, na satu yoge možete očekivati puno detalja o pravilnoj posturi te prevenciji ozljeda.

Ines smatra da je naše tijelo naš glavni učitelj i na tom principu kreira individualne savjete kako za asane tako i za prehranu.

Yogu doživljavam kao alat pomoću kojega možemo pomoći sami sebi u cilju integracije uma i tijela, odnosno povezivanja sa samim sobom. Ovaj spoj nam je prijeko potreban kako bi uspješno živjeli u miru i zdravlju.

Marija Kuća

Zvanje stručnog prvostupnika fizioterapije stječe na stručnom studiju fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.

Pri kraju školovanja započinje sa stjecanjem iskustva u Hrvatskom ragbijaškom savezu gdje je i danas fizioterapeut za sve uzraste, te povremenim radom u hokeju i drugim sportovima.
Kao vanjski suradnik surađuje s orkestrom Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Tokom rada pohađa mnoge edukacije i seminare kao što su Klinička Neurodinamika, Kinesiotaping, Medical Flossing itd. s naglaskom na manualnu terapiju po Kaltenborn/Evjenth pristupu.
Koncept se sastoji od specifičnog pregleda i terapije zglobova, mišića i perifernih živaca. Kod problema sa zglobovima primjenjuju se tehnike mobilizacije i manipulacije, dok kod mišića frikcijske i funkcionalne masaže te istezanja.

Kod problema perifernih živaca primjenjuje se trakcijska dekompresija, otvaranje kanala gdje živac prolazi i klizanje istog. 

Ivica Tomljanović

Vlada masažnim tehnikama i istoka i zapada.

U svom dvadesetogodišnjem radnom iskustvu po različitim spa centrima i kruzerima skupio je bogato iskustvo i ovladao različitim masažnim tehnikama koje primjenjuje ovisno o potrebama osobe na kojoj radi, a kako bi proširio polje djelovanja uči nuad bo rarn, na zapadu poznatiju kao tajlandska masaža.
Ova vrsta masaže bazira se na istočnjačkoj filozofiji definicije zdravlja kao stanja ravnoteže koja se postiže dovođenjem tijela u stanje potpune opuštenosti, u kojoj tijelo ima mogućnost uči u proces homeostaze, odnosno iscjeljivanja samog sebe, odnosno onih dijelova koji nisu u balansu.

Osim klasične tajlandske masaže na matu, Ivica radi i thai na masažnom stolu te deep tissue, hot stone masažu i refleksoterapiju.

Tihana Bogović ​

fitoterapeut, učiteljica Hatha yoge te Shiatsu i Bars praktičarka.

Prije desetak godina započela je svoje putovanje izrađivanjem vlastite prirodne kozmetike za svoje potrebe te je krenula za proširivanjem znanja i upisala smjer fitoterapije. U tom periodu se zainteresirala za yogu i istraživala je razne smjerove. Kako joj je bitno povezivanje tijela, uma i duha naišla je na yogu koja je specifična po tome što je terapijska Hatha yoga i završila je taj smjer. Velika ljubav su joj meditacije iz Mindfulness prakse Metta u kojima ima desetogodišnje iskustvo a iz yoge tu je yoga Nidra.

U svojoj praksi uključuje i nutricionizam koji je izuzetno bitan kod raznih stanja a koji prilagođuje ovisno o nečijoj potrebi. Kroz svoju praksu gleda čovjeka holistički i tako mu pristupa kroz individualni pristup. Veliki utjecaj na njenu praksu ima ciklus 5 elemenata iz tradicionalne kineske medicine kao i psihologija po Jungu.

U međuvremenu nadogradila je znanja iz raznih područja yoge tipa za djecu i yogu smijeha te druge edukacije usmjerene na rad sa tijelom. Svakodnevno radi savjetovanja iz fitoterapije te Shiatsu i Bars tretmane u svom centru Terrati.

Trenutno je u tijeku na Nlp edukaciji. Hobi su joj permakultura, latino i karibski plesovi te kuhanje.

Životni joj je moto: cjeloživotno učenje!