DdZ, studio za yogu, bodywork i masažu

Studio za yogu, bodywork i masažu “Dodirom do Zdravlja”, mjesto je u kojem nam je cilj putem različitih tehnika rada na tijelu, edukacija i razmjene informacija poboljšati kvalitetu života onih koji pokucaju na naša vrata (možete slobodno i pozvoniti).

U individualnom i grupnom radu s klijentima, njegujemo holistički pristup osobi i njenom zdravlju, pritom uzimajući u obzir njeno trenutno stanje i postavljajući zajednički cilj kroz različite pristupe rada, kako bi prepoznali svoje kvalitete i napravili promjene koje vode uravnoteženom načinu života.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

To be touched

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

is to be

connected

Dobrodošli

Studio DdZ, Petrova ulica 71, 10000 Zagreb

Osim klijentima, početna ideja nam je podržati i rad terapeuta koji se bave različitim, a opet srodnim tehnikama rada na tijelu.

Studio čine dvije prostorije koje su opremljene za rad terapeuta različitih smjerova obrazovanja i rada, od masera, fizikalnih terapeuta, bodywork praktičara do instruktora joge, pilatesa i drugih tehnika.

Svaku radnu jedinicu je moguće unajmiti u vremenskom periodu već od pola sata, a moguć je dogovor oko vrste i perioda najma prema vašim potrebama.

Osim klasičnih masažnih stolova, raspolažemo i opremom za rad s trudnicama u svim fazama trudnoće, matom-om i body cusion-om za tretmane na podu, te rekvizitima za yogu i pilates.

Cijena po satu = 85,00 Kn

U cijenu uključeno:

  • samostalni radni prostor
  • masažni stol
  • mat i bodycusion za bodywork tretmane
  • set ručnika
  • masažno ulje
  • upotreba kupaonice
  • rezervacija termina

Dostupni smo svaki radni dan od 09 do 21 sat uz obaveznu najavu.

Također postoji mogućnost promocije vaših usluga na našim on-line kanalima i među našim klijentima.

Sva pitanja i prijedlozi su dobrodošli, Studio “Dodirom Do Zdravlja” je otvoren za različite vrste suradnje komplementarnih djelatnosti.

Yoga - Dodirom do Zdravlja

Naš team

Iva-Martina Bašić

Osnivačica yoga & bodywork studija DDZ,  učiteljica joge i shiatsu praktičarka.

Sa svijetom joge upoznala se prije dvadeset godina te, zainteresiravši se za rad na tijelu i poboljšanje kvalitete života, pohađa različite seminare i radionice na tu temu kako bi je nakon nekog vremena i sama počela podučavati. Njeni satovi koncipirani su tako da su prikladni kako za potpune početnike, tako i za napredne vježbače, a ljubav prema slow flow stilu i klasičnoj hatha jogi reflektira se na njeno podučavanje.

Edukacija za shiatsu praktičara otvorila joj je sasvim novi pogled na svijet u kojem se spajaju um, duh i tijelo te na njenim satovima često možete slušati i o energetskoj anatomiji čovjeka, čakrama, meridijanima i njihovoj povezanosti sa psihofizičkim stanjem.

U bodywork tretmanima radi na fizičkim (bolovi u vratu i leđima, smanjena pokretljivost, išijas, migrene…) i psihičkim stanjima (umor, nesanica, gubitak koncetracije, teškoće pri donošenju odluka…), kod kojih joj je najbitniji holistički pristup osobi i njenom zdravlju te princip podrške.

Alen Mirić

Alen Mirić – Praktičar Peter Hess zvučne masaže, NLP majstor praktičar, prvi Meta-coach u Hrvatskoj te autor knjige i istoimenog programa „Lake misli, lako tijelo“ koja opisuje tehnike i alate iz NLP-a i Neurosemantike uz pomoć kojih se možemo riješiti suvišnih kilograma i postići željenu vitkost i vitalnost bez nepotrebnog dijetarenja, izgladnjivanja i suvišnog stresa. Vođen NLP pretpostavkama: „Ako netko nešto može, svatko može!“ i „Neuspjeh ne postoji, samo povratna informacija“, kontinuirano radi na vlastitom osobnom rastu i razvoju, te na jednostavan i lak način pomaže drugim ljudima da ostvare životne ciljeve. U opuštenoj atmosferi sudionike radionica s lakoćom uspijeva zaintrigirati, potaknuti znatiželju i motivirati.

Access Bars tretman je praktičan proces energetskog iscjeljivanja. Koristi energetske centre ili barove koji se nalaze na glavi, a otključava ih nježnim dodirom. Postoje 32 različita energetska centra na glavi i kada se otključaju i oslobode, protječu kroz tijelo. Ovo vraća tijelo i um u ravnotežu i međusobnu harmoniju.

Access Bars Therapy opustit će vaše tijelo, umiriti vaš um i vitalizirati organizam te uspostaviti ravnotežu u cijelom vašem sustavu. Tretman će vas ostaviti u vrlo mirnom i blaženom stanju.
Tretman traje 60-70 minuta.
Cijena:
350,00 kn (46,45 Eur)
Paket od 3 tretmana 800,00 kn (106,18 Eur)

Peter Hess® zvučna masaža je komplementarna i znanstveno priznata metodologija koja prvenstveno predstavlja holističku metodu relaksacije. Neke od dobrobiti Peter Hess® individualne zvučne masaže:
– Omogućuje duboko opuštanje, jer se zvuk obraća našem izvornom povjerenju
– Nježno masira zvukom i harmonizira svaku pojedinu tjelesnu stanicu
– Oslobađa od napetosti i blokada u tijelu
– Olakšava otpuštanje, oslobađanje od negativnih obrazaca
– Doprinosi promicanju zdravlja harmonizacijom, regeneracijom i revitalizacijom
– Podržava i unapređuje svijest o tijelu
– Omogućuje pristup i korištenje vlastitih resursa
– Pozitivno djeluje na jačanje samopouzdanja, kreativnosti i motivacije
– Obnavlja životnu radost
Trajanje tretmana: 60 minuta.
Cijena:
300,00 kn (39,82 Eur)
Paket od 3 tretmana 750,00 kn (99,54 Eur)

Meta-coaching 1:1
Meta-coaching se odnosi na vođenje razgovora – razgovora kakvog još niste vodili. To je razgovor koji bez osuđivanja i sa znatiželjom istražuje kako osoba izvršava zadatak, doživljava emociju, uvjerenje, odnose itd. Govorimo o jedinstvenoj vrsti razgovora tijekom kojeg dolazimo do srži stvari, otkrivamo unutrašnje okvira značenja i pozivamo klijenta na promjenu paradigme i facilitiramo osobnu promjenu.

Meta-coach se bavi strukturom, formom i obrascima, a ne sa sadržajem ili pričom. Coaching na meta-razini znači raditi s klijentom na razini strukture njegovog sadržaja, što znači omogućavanje klijentu da pristupi vlastitim resursima za postizanje najviših ishoda.
Trajanje tretmana: 60 minuta.
Cijena:
350,00 kn (46,45 Eur)
Paket od 3 susreta 800,00 kn (106,18 Eur)

Ines Nađ

Certificirani konzultant ayurvedskog načina života, ayurvedski klinički terapeut, yoga učitelj, refleksoterapeut, aromaterapeut i fitoterapeut.

Inspiraciju za konstantnim učenjem i nadograđivanjem crpi iz svoje orijentacije prema zdravlju i poboljšanju kvalitete življenja te želje za pomaganjem drugima. Bavi se proučavanjem i podučavanjem optimalne prehrane, načina razmišljanja i životnih navika koje nas mogu dovesti do mentalnog, duševnog i tjelesnog blagostanja.

Posjeduje i dugogodišnje iskustvo u aromaterapiji, fitoterapiji i izrađivanju prirodne kozmetike.

U yogi, meditaciji i konzultacijama naglasak stavlja na terapeutski aspekt te njeguje holistički pristup. Zbog opširnog znanje iz anatomije ljudskog tijela, na satu yoge možete očekivati puno detalja o pravilnoj posturi te prevenciji ozljeda.

Ines smatra da je naše tijelo naš glavni učitelj i na tom principu kreira individualne savjete kako za asane tako i za prehranu.

Yogu doživljavam kao alat pomoću kojega možemo pomoći sami sebi u cilju integracije uma i tijela, odnosno povezivanja sa samim sobom. Ovaj spoj nam je prijeko potreban kako bi uspješno živjeli u miru i zdravlju.

Marija Kuća

Zvanje stručnog prvostupnika fizioterapije stječe na stručnom studiju fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.

Pri kraju školovanja započinje sa stjecanjem iskustva u Hrvatskom ragbijaškom savezu gdje je i danas fizioterapeut za sve uzraste, te povremenim radom u hokeju i drugim sportovima.
Kao vanjski suradnik surađuje s orkestrom Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Tokom rada pohađa mnoge edukacije i seminare kao što su Klinička Neurodinamika, Kinesiotaping, Medical Flossing itd. s naglaskom na manualnu terapiju po Kaltenborn/Evjenth pristupu.
Koncept se sastoji od specifičnog pregleda i terapije zglobova, mišića i perifernih živaca. Kod problema sa zglobovima primjenjuju se tehnike mobilizacije i manipulacije, dok kod mišića frikcijske i funkcionalne masaže te istezanja.

Kod problema perifernih živaca primjenjuje se trakcijska dekompresija, otvaranje kanala gdje živac prolazi i klizanje istog.