"Zabubnjajte" po zdravlju!

Osjećate li da vam je razina stresa previsoka? Jesu li vaši mišići toliko napeti da su praktički na audiciji za bubnjarski nastup? Ne bojte se, jer naš tretman zvučnom masažom je tu da vas izbavi iz svakodnevice!

Naš tretman zvučnom masažom koristi se snagom zvuka kako bi vam pomogao pronaći svoj ritam i groove. Naši stručni terapeuti zasvirat će vam serenadu nizom instrumenata zbog kojih ćete se u trenu osjećati poput rock zvijezde. Od gongova do zvučnih zdjela, bit ćete prebačeni u glazbenu zemlju čuda gdje će vaše brige biti uklonjene slatkim zvukovima opuštanja.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ – dođite i uvjerite se! Naš tretman zvučnom masažom savršen je način da uskladite svoje tijelo i um. A s našom jedinstvenom mješavinom humora i opuštanja, jamčimo da ćete nam pjevati hvalospjeve dugo nakon završetka sesije.

Dakle, hajde, ne propustite svoju priliku da pobudite dobre vibracije i pogodite sve prave note. Rezervirajte svoj tretman zvučne masaže već danas i počnite uživati u ritmu opuštanja! 

Radionica "Kako postaviti namjeru?"

Po svojoj definiciji namjera se opisuje kao „ono što je netko odlučio učiniti“. Na suptilnijim nivoima kreiranje namjere ima nešto drugačije značenje – namjere također postavljamo sa ciljem činjenja nečega, no sam način je nešto drugačiji.
 
Namjera, svjesno i namjerno postavljena je jasna vizija onoga što želimo ostvariti – upoznavanjem samih sebe i osluškivanjem svojih istinskih potreba na mentalnom i emotivnom nivou imamo priliku kreirati nešto što želimo na materijalnom nivou.
 
Na ovoj radionici možete saznati kako postaviti namjeru i kako uskladiti svoju vibraciju s vibracijom onoga što želite privući u život. Prilikom kreiranja namjere važno je kako se osjećamo jer upravo takvu energiju / vibraciju šaljemo van. Tema može biti bilo što iz bilo kojeg područja života – odnosi, zdravlje, obitelj, financije, posao…
 
 
 
Meditacijom uz vibraciju zvučnih zdjela i gonga podešavamo frekvencije i balansiramo različite nivoe našeg postojanja stvarajući prostor za ono što želimo privući u naš život. Usklađivanjem i povezivanjem vibracija srca i uma stvara se prostor unutar nas samih, ali i u našoj okolini koji dopušta stvaranje novih uvjeta za ostvarenje naše namjere.
Preporučena donacija: 40 €
Voditelj: Alen Mirić, zvukoterapeut po Peter Hess metodi