Uvjeti korištenja usluga Centra DDZ

Kućna pravila

Centar DDZ je holističko zdravstveni Centar i obavezno je za vrijeme korištenja prostorija održavati ga tihim, čistim i ugodnim mjestom.
Kućna pravila postoje da bi svima nama bilo ugodnije.
U prostoru Centra su navedena pravila izložena i molimo članove da ih se pridržavaju.
Sva nova pravila bit će objavljena unaprijed.

Osobe koje su pod utjecajem alkohola, koriste jake lijekove, opijate ili sredstva za umirenje ne mogu pristupiti Centru DDZ.
U svim prostorijama Centra DDZ zabranjeno je pušenje.

Članarina i rezervacija termina za grupne aktivnosti

Prihvaćanje članstva u Centru DODIROM DO ZDRAVLJA potpuno je slobodno.
Sve osobne podatke koristit ćemo samo za svoju bazu podataka, a isti su zaštićeni i prema pravilima Agencije za zaštitu osobnih podataka i GDPR.
Usluge koje nudimo mogu koristiti svi klijenti Centra DDZ.

Centar DDZ zadržava pravo ponude akcija i promocija bilo kojeg dana u mjesecu, kao i promjene uvjeta, te trajanja pogodnosti. Akcijski uvjeti nisu prenosivi na drugi vremenski period. Ukoliko su u ponudi dvije različite (što se odnosi i na posebne cijene tvrtke) možete izabrati onu koja vam više odgovara.

Članarina za grupne aktivnosti se koristi u roku od mjesec dana od dana uplate članarine. Povrat uplaćene članarine nije moguć niti je članarina prenosiva na drugu osobu. Član kojemu je istekla članarina, a u roku od 4 dana je nije obnovio, gubi pravo na mjesto u grupi. Ponovnom uplatom stječe pravo vježbanja u grupi u kojoj ima mjesta. Pauza se može prijaviti isključivo 1 dan unaprijed i počinje teći od slijedećeg dana, a može trajati maksimalno 7 dana za mjesečne članarine. Pauziranje članarine ne vrijedi uz posebne ponude, samo uz redovne cijene.

Zbog ograničenosti mjesta, mjesto je rezervirano uplatom članarine za tekući mjesec. U protivnom, mjesto se oslobađa za iduću osobu na listi čekanja.

Za neiskorištene termine ne odobravamo povrat novca niti se isti mogu prenijeti na drugu osobu.
Nedolazak se također smatra kao iskorišteni termin.
Rezervacija termina, otkazivanje ili kašnjenje može se dogovoriti putem elektronske pošte: info@dodiromdozdravlja.hr ili rezervacije@dodiromdozdravlja.hr ili br. tel +385 1 2395 777

Sigurno grupno vježbanje joge

Instruktor može smanjiti ili povećati broj sudionika određene grupe kako bi vježbanje bilo sigurno i optimalno.
Ukoliko član, iz bilo kojeg razloga, ugrožava sigurnost ili rad sudionika, instruktor ga može i mora zamoliti da napusti sat.
U protivnom će se smatrati odgovornim za posljedice.

Otkazivanje termina

Otkazivanje termina je moguće bez naknade najkasnije 24 sata prije početka zakazanog termina.

  • Ukoliko se termin otkaže 24 – 12 sati prije početka zakazanog termina, naplaćuje se 50% od cijene zakazanog tretmana.
  • Ukoliko se termin otkazuje u manje od 12 sati razmaka prije početka zakazanog termina, termin se smatra kao iskorišteni termin i naplaćuje se po punoj cijeni tretmana.
  • Nedolazak se smatra kao iskorišteni termin i naplaćuje se po punoj cijeni tretmana.
  • Za neiskorištene termine ne odobravamo povrat novca niti se isti mogu prenijeti na drugu osobu.
  • Pri dolasku na sljedeći tretman obavezno je prvo podmiriti nedospjele obaveze uzrokovane gore navedenim otkazivanjima, nakon čega se može pristupiti sljedećem tretmanu.

Korištenje Centra od strane vanjskih korisnika / najam radnih jedinica

Centar DDZ se sastoji od više samostalnih radnih jedinica koje su opremljene za rad terapeuta i instruktora različitih smjerova obrazovanja i rada.
Pri korištenju prostorija za vanjske korisnike osigurani su masažni stolovi, set ručnika, masažno ulje, ogrtači, upotreba kupaonice te online rezervacije termina.
Osim klasičnih masažnih stolova Centar raspolaže i daje na korištenje vanjskim korisnicima za vrijeme trajanja rezerviranih termina opremu za rad sa trudnicama u svim fazama trudnoće, posjedujemo mat i body cusion za tretmane na podu te rekvizitima za pilates i jogu.

Cjenik najma radnih prostorija ili jedinica je javno objavljen na web stranicama Centra te u prostorijama Centra.

Korištenje prostorija Centra DDZ od strane vanjskih korisnika / najam radnih jedinica može se organizirati prema raspoloživosti uz prethodnu najavu u aplikaciji u kojoj su vanjski korisnici dobili pristup s vremenskim odmakom koji će omogućiti da ne dolazi do susretanja vanjskih korisnika sa osobljem ili klijentima Centra DDZ.

Termine je potrebno organizirati sukladno uputama HZJZ te ih se pridržavati se svo vrijeme boravka u Centru DDZ. Sve osobe su dužne nositi masku cijelo vrijeme boravka u prostorijama Centra DDZ osim kada to nije moguće zbog naravi aktivnosti.

Nakon korištenja prostorije koju su korištene za potrebe aktivnosti se obavezno moraju očistiti i dezinficirati od strane vanjskih korisnika, te ih moraju vratiti u prvobitno stanje kako su ih i preuzeli:

  • Prostoriju za grupne aktivnosti je potrebno ostaviti potpuno čistom i spremnom za korištenje sljedećim korisnicima, a sve korištene rekvizite dezinficirati i staviti na mjesto predviđeno za odlaganje. Sav iskorišteni jednokratni materijal je potrebno odložiti u koševe za otpad koji se nalaze u najbližoj prostoriji.
  • Prostorije za individualne tretmane potrebno je održavati čistim, a korištene rekvizite ili namještaj je potrebno po završetku tretmana dezinficirati i iskorišteni jednokratni materijal odložiti u koševe za otpad koji se nalaze u navedenoj prostoriji. Iskorišteni višekratni materijal je potrebno odložiti na mjesto predviđeno za to.
  • Sve prostorije po završetku korištenja od strane vanjskih korisnika se moraju vratiti u prvobitno stanje, čisto i uredno, kako su ih i preuzeli.

Radno vrijeme

Radno vrijeme DODIROM DO ZDRAVLJA naznačeno je na ulazu, recepciji i/ili našoj web stranici.
U slučaju potrebe, zadržavamo pravo da promijenimo raspored grupa ili vrijeme rada instruktora.
Za vrijeme državnih praznika i blagdana radno vrijeme DODIROM DO ZDRAVLJA bit će objavljeno unaprijed.

Molimo članove da napustite prostor 10 minuta do zatvaranja kako bi se Centar mogao zatvoriti u skladu s radnim vremenom.

Garderoba i osobne stvari

Osobne stvari, kao i vlastite rekvizite i/ili uređaje možete na vlastitu odgovornost pohraniti na mjestu predviđenom za osobne ili profesionalne stvari, rekvizite i/ili uređaje.
Za izgubljene, nestale ili oštećene stvari Centar DDZ ne preuzima odgovornost.

Djeca i Centar DDZ

Djeca su dobrodošla u naš Centar.
Ipak, osobe mlađe od 18 godina trebaju imati pismenu potvrdu roditelja (ili skrbnika) prije ostvarivanja prava za članstvo Centra ili za rezervirane tretmane.
Potrebno je jednokratno doći u Centar DDZ i istu ispuniti i potpisati.

Sva djeca mlađa od 13 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe za vrijeme cijelog boravka u Centru, osim ukoliko nisu uključena u grupni rad ili nadgledana od nekog djelatnika Centra DDZ.

Opći uvjeti

Članu koji u više prilika ne poštuje uvjete i pravila Centra DDZ može se ukinuti članstvo, kao i zabraniti ulazak u Centar.

DODIROM DO ZDRAVLJA zadržava pravo da bez prethodne obavijesti obnovi Uvjete korištenja te pravila kućnog reda. Sve promjene uvjeta bit će javno objavljene.

Sve prijedloge i/ili žalbe možete predati na našoj recepciji, ili putem elektronske pošte: info@dodiromdozdravlja.hr i/ili na broj telefona +385 1 2395 777.

Svojim potpisom na Pristupnici, koja je sastavni dio ovih Uvjeta, potvrđuje se da je korisnik upoznat/a sa svim uvjetima i pravilima te da u potpunosti razumije i prihvaća Uvjete korištenja usluga Centra DDZ.